• Antioxidant GE 132 60 cps

Antioxidant GE 132 60 cps

  • 251 Lei

  • Este considerat drept cel mai puternic antioxidant natural. Radicalul liber este orice atom (molecula) ce are pe ultimul strat un electron neimperecheat.
       19 Lei livrarea prin curier in orice localitate
       Restituirea banilor in 5 zile lucratoare
       Posibilitate de schimbare a produsului
       Livrare Gratuita pentru comenzile de peste 499 Lei

Beneficii:


 Este considerat drept cel mai puternic antioxidant natural. Radicalul liber este orice atom (molecula) ce are pe ultimul strat un electron neimperecheat.

 Antioxidantii sunt substante care preiau de la radicalii liberi electronul pe care acestia il au in plus. In stare de stres se elibereaza o cantitate mare de radicali liberi, crae trec in mod liber prin membranele celulare si ajung in nucleu, unde cauzeaza mari prejudicii celulei, initiind diviziunea ei necontrolata, adica aparitia unei tumori maligne. Procesul de diviziune necontrolata apare datorita concentratiei de oxigen in nucleul celulei.

 Dr. Otto Warburg a stabilit ca celulele canceroase nu pot metaboliza oxigenul, adica se dezvolta numai in conditii anaerobe (fara prezenta oxigenului). Acest savant german, laureat al Premiului Nobel, confirma prin descoperirea sa ideea ca radicalii liberi care se combina cu oxigenul din nucleele celulelor cauzeaza in mod direct dezvoltarea carcinoamelor.

GE132 are in structura sa trei atomi de oxigen, ceea ce il face extrem de eficient pentru preluarea electronului radicalului liber, cu care se leaga de radicalul liber si pe care il elimina din organism prin urina - adica este un antioxidant. Astfel, la 20-30 de ore dupa administrare, o mare parte din GE132 se afla in urina, ceea ce exclude efectele secundare.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun