• Krill Oil 90 cps

Krill Oil 90 cps

 • 114 Lei

 • Acest produs este un supliment alimentar disponibil fără rețetă.
 • Rotta Natura
 • OA336
 • În Stoc
     19 Lei livrarea prin curier in orice localitate
     Restituirea banilor in 5 zile lucratoare
     Posibilitate de schimbare a produsului
     Livrare Gratuita pentru comenzile de peste 499 Lei

Ce este Krill Oil și pentru ce se utilizează?

-Aceste capsule conțin ulei de creveți antarctici cunoscuți ca și Krill Oil.

-Acesta reprezintă noua descoperire în domeniul medicinei alternative întrucât este o sursă superioară de Omega 3 datorită formei fosforilate, mai eficientă în managementul colesterolului.

-Creveții polari sunt mici crustacee ce se găsesc din abundență în apele Oceanului Antarctic.Ei sunt aproape de finalul lanțului trofic, fiind sursa principală de acizi grași pentru celelalte viețuitoare ale mediului marin. Noua generație de Omega -3 din compoziția Krill Oil este dovedită științific ca fiind mai eficientă decât uleiurile de pește în reducerea colesterolului. Aceasta eficiență este

datorată structurii fosfolipidice ce face ca uleiul de Krill să se absoarbă mai rapid, mai bine și să fie folosit cu mai mult randament de către organism.


Care sunt compușii importanți?

-Omega 3 din Krill Oil este diferit deoarece are o biodisponibilitate mărită, datorită structurii sale ce este compatibilă cu organismul nostru. Ca urmare, are capacitatea de a stimula scăderea LDL

colesterol (colesterolul ”rau”), a trigliceridelor și de a susține creșterea nivelului HDL(colesterolul ”bun”).


-În plus, mulțumită formulei sale, acest Omega 3 este folosit cu o mai mare ușurință de către celulele nervoase, susținând memoria și capacitatea de concentrare.


-Suplimentarea dietei cu acești acizi grași nesaturați este vitală persoanelor care nu au o alimentație bogată în pește, oleaginoase sau alte surse asemănătoare.


-Organismul uman nu poate sintetiza EPA și DHA fiind adesea nevoie de un supliment alimentar de calitate ce poate suplini lipsa acestora.


-Omega 3 este util pentru menținerea unor valori normale ale colesterolului, promovarea unui sistem cardiovascular sănătos, stimularea imunității și pentru o nutriție corectă a celulelor nervoase.


-Astaxanthina este un alt compus important și foarte apreciat al Krill Oil. Aceasta este un antioxidant rar și foarte puternic ce protejează corpul de îmbătrânire și de toxinele din mediul înconjurător. Deoarece este unul din puținii antioxidanți care este asimilat și de celulele creierului, astaxanthina poate să protejeze împotriva bolii Alzheimer, Parkinson și altor boli neurodegenerative. Un alt efect benefic confirmat și de către sportivi este cel de creștere a performanțelor fizice.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun