• Gluconature plus 60 cps tratare diabet 1

Gluconature plus 60 cps tratare diabet 1

 • 84 Lei

 • Darmaplant
 • OA413
 • În Stoc
     19 Lei livrarea prin curier in orice localitate
     Restituirea banilor in 5 zile lucratoare
     Posibilitate de schimbare a produsului
     Livrare Gratuita pentru comenzile de peste 499 Lei

Cel mai eficient produs pentru diabet!


Ştiinţă din natură – produs 100% natura

Reface si protejează celulele beta din pancreas

Scade glicemia si reglează tensiunea

Formulă bazată numai pe ingrediente vegetale

Reţeta echilibrului tău zilnic

Sănătate şi longevitate

                                

NOU în România!


Medicina tradiţională chineză, aprofundată în 5.000 de ani de civilizaţie, îţi propune o alternativă naturală pentru a combate diabetul. Fără chimicale, fără efecte secundare, la un preţ accesibil şi, mai ales, cu garanţia calităţii apreciate la nivel mondial, suplimentul alimentar GlucoNature este prezent acum şi în ţara noastră! Alege calea cea mai echilibrată pentru a-ţi recâştiga sănătatea cu GlucoNature.


Ţine diabetul sub control


15% dintre români suferă de diabet. Stresul, suprasolicitarea, grijile şi absenţa unei alimentaţii sănătoase şi a exerciţiilor fizice sunt principalele cauze ale acestei boli. Vestea bună? Ai dreptul la o viaţă normală! Nu trebuie să te resemnezi, pentru că de acum poţi să lupţi şi să inlaturi complicaţiile diabetului. Capsulele vegetale GlucoNature sunt armele pe care le cauţi! GlucoNature ajută organismul tău să-şi găsească echilibrul şi să se vindece singur. În medicina tradiţională chinezească, cheia înţelegerii diabetului nu stă în nivelul glicemiei, ci în neregulile din funcţionarea corpului. GlucoNature se concentrează pe îmbunătăţirea activităţii organismului, pentru ca apoi glicemia să se regleze în mod natural.Cum te ajută GlucoNature?


După 20 de ani de studii aprofundate, cercetătorii chinezi au elaborat GlucoNature 

ca un produs 100% natural, fără efecte secundare. Administrarea de GlucoNature îmbunătăţeşte microcirculaţia la extremităţi, reglează nivelul glicemiei din sânge, îndepărtează insomnia, reduce efectele secundare ale medicamentelor şi, nu în ultimul rând, contribuie la minimizarea complicaţiilor specifice diabetului


Chinezii asociază diabetul (Xiao-ke sau Tang-niao-bing) cu deficienţa elementului primordial Yin şi disting trei stagii ale bolii:


- superior (al plămânilor), caracterizat de sete excesivă

- intermediar (al stomacului), caracterizat de foamea excesivă

- inferior (al rinichilor), caracterizat de urinarea excesivăRezultate benefice şi de durată Încă din primele două săptămâni de la începerea tratamentului cu suplimentul alimentar GlucoNature veţi putea observa că oboseala constantă dispare, tensiunea, colesterolul, setea excesivă şi pofta de mâncare încep să se regleze, vederea se îmbunătăţeşte, urinaţi mai rar, somnul este mai odihnitor, transpiraţi mai puţin noaptea, iar durerile de cap, stomac, piept, spate sau umeri sunt simţitor diminuate.


În plus, GlucoNature contribuie la tratarea eventualelor disfuncţii sexuale ale bărbaţilor. După a treia sau a patra săptămână, începe să scadă vizibil şi glicemia. Cele mai radicale schimbări se văd după 2-3 luni, în funcţie de gravitatea bolii. Foarte multi dintre pacienţii care au folosit GlucoNature timp de câteva luni, au reuşit să işi reducă doza zilnică de insulină şi chiar mai mult, au fost persoane care au renuntat la insulină complet.

Prezentare şi mod de administrare

Fiecare cutie conţine 60 de capsule vegetale. De obicei, patru cutii sunt suficiente pentru două luni de tratament. În funcţie de gravitatea bolii, administraţi-vă două capsule de GlucoNature de două ori pe zi, cu aproximativ 30 de minute înainte de masă, înghiţite cu apă călduță. Pentru un efect mai puternic, este indicat să nu consumaţi alimente condimentate, grase, reci sau fierbinţi. Odată ce observaţi rezultatele GlucoNature, puteţi discuta cu medicul dvs. despre reducerea tratamentului medicamentos.

 

Pionieri în domeniu GlucoNature este produs de compania chineză Qingdao HESHOUTANG TCM Healthcare Co. Ltd., renumită pentru remediile sale obţinute din plante care tratează sau ameliorează diabetul, artrita, bolile cardiovasculare şi chiar cancerul.

 

Pe piaţa internaţională, HESHOUTANG TCM şi-a câştigat încrederea pacienţilor şi respectul specialiştilor în nutriţie şi sănătate, ajungând să-şi comercializeze cu succes produsele în peste 60 de ţări din sud-estul Asiei, Orientul Mijlociu, America, Oceania şi Europa. „Noi tratăm fiecare client ca pe un prieten“, declară reprezentanţii HESHOUTANG. GlucoNature este verificat de autorităţi precum Food and Drug Administration (SUA), Ministerul Sănătăţii din Cipru şi este notificat la Institutul de Bioresurse Alimentare din Romania.


În premieră mondială, HESHOUTANG a dezvoltat standardul GESIN (Geoherbalism, Eficienţă, Siguranţă, Individualitate şi Natură) care garantează calitatea produselor sale bazate pe medicina tradiţională chineză.

„Medicina tradiţională chineză vede corpul uman şi funcţionarea acestuia dintr-o perspectivă holistică. Oamenii sunt percepuţi ca o reflecţie a naturii şi o parte integrantă a naturii, iar sănătatea se obţine menţinând armonia şi echilibrul în corp, precum şi între corp şi natură.“

 

Interacțiuni

Gluconature nu trebuie luat de femeile însărcinate sau în timpul lactației.

Efecte secundare şi precauții speciale:


Nu s-au raportat efecte secundare.

Simptome cunoscute pentru supradozare:


Nu sunt cunoscute simptome pentru cazurile de supradozare. Nu depășiți 4 capsule de GlucoNature pe zi fără îndrumarea doctorului dumneavoastră.

Contraindicații:


GlucoNature este contraindicat persoanelor cu hipersenzitivitate la oricare din ingredientele din GlucoNature.

Atenționare:


Dacă observați efecte secundare, încetați folosirea capsulelor.

Prezentare: 60 de capsule

Valabilitate: 3 ani

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun