• Detoxicolon 480 gr

Detoxicolon 480 gr

 • 100 Lei

 • Detoxicolon este un produs 100% natural, cu efecte intense, utilizat pentru purificarea intestinală. Formula sa originală concentrată se bazează pe acţiunea sinergică a 15 plante medicinale, completată eficient de mineralul Zeolit.
 • Dacia Plant
 • OA486
 • În Stoc
     19 Lei livrarea prin curier in orice localitate
     Restituirea banilor in 5 zile lucratoare
     Posibilitate de schimbare a produsului
     Livrare Gratuita pentru comenzile de peste 499 Lei

Contribuie la:


 Accelerarea tranzitului intestinal,

 Curăţarea mecanică a pereţilor intestinali şi eliminarea depunerilor aderente de la nivelul colonului (placa de mucoid reprezentând o sursă de intoxicare lentă pentru întregul organism),

 Eliminarea toxinelor din intestin,

 Eliminarea florei de putrefacţie şi de fermentaţie din intestin,

 Reducerea absorbţiei glucidelor, colesterolului şi trigliceridelor din intestin,

 Reducerea poftei de mâncare şi instalarea stării de saţietate, putând fi administrat ca adjuvant în curele de slăbire.

 

Modul de acţiune:


 La scurt timp după ingerare, în contact cu sucurile digestive apoase, fibrele vegetale din psyllium şi in îşi măresc volumul, absorbind simultan toxinele din tractul digestiv. Bolul format determină un efect blând şi eficient de curăţare mecanică a pereţilor intestinali. Formula complexă de plante realizează fluidificarea şi eliminarea depunerilor aderente de pe pereţii intestinului gros (placa de mucoid), care sunt surse de intoxicare lentă pentru întregul organism. Acest efect este potenţat de prezenţa zeolitului, mineral cu efecte antitoxice unice. Datorită conţinutului mare de fibre vegetale solubile şi insolubile, tranzitul intestinal se normalizează încă din primele zile de administrare a preparatului.

 Efecte conexe cu detoxifierea. 

 Datorită proceselor de purificare intensă pe care le produce, utilizareaDetoxiColon-ului este totodată o metodă de ameliorare a problemelor care apar în societatea modernă: stres, oboseală cronică, tulburări de natură psiho-emoţională, căderea părului, mirosuri corporale neplăcute.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun