• Lactoferrin 250mg 60cps

Lactoferrin 250mg 60cps

  • 199 Lei

  • Ajuta la reglarea metabolismului fierului si la modularea sistemului imunitar.
  • Jarrow Formulas
  • Lactoferrin 250mg 60cps
  • În Stoc
       15 Lei livrarea prin curier in orice localitate
       Restituirea banilor in 1-2 zile lucratoare
       Posibilitate de schimbare a produsului
       Livrare Gratuita pentru comenzile de peste 199 Lei

Lactoferina este glicoproteina cea mai activa din colostru (prima forma de lapte matern) si din zer, care leaga fierul (ca si transferina si feritina) si il neutralizeaza eliminand astfel toxicitatea lui. Fierul, in forma ionica, in cantitate prea mare, este toxic pentru organism deoarece favorizeaza dezvoltarea agentilor patogeni, a celulelor tumorale si a artritei. Lactoferina este prezenta in concentratia cea mai mare in cavitatea bucala, dar se gaseste si in secretiile salivare, lacrimale, bronsice, nazale, biliare, pancreatice, vaginale, cervicale, in cele de pe suprafata mucoaselor si in sange. Receptorii de lactoferina exista in celulele cheie ale sistemului imunitar (limfocite, monocite, macrofage).

Contribuie la:

metabolismul normal al fierului; lactoferina este o substanta “siderofila” (capteaza ionii de fier in exces din tesuturi) care determina:

reducerea dezvoltarii celulelor anormale

stimularea sintezei globulelor rosii in maduva osoasa (furnizeaza ionii de fier necesari)

reducerea actiunii virusurilor, bacteriilor, fungilor, parazitilor si a recurentei infectiilor

refacerea mucoasei intestinale si reducerea dezvoltarii microorganismelor patogene la nivel digestiv

reducerea reactiilor inflamatorii la nivel digestiv si osteoarticular

refacerea si stabilizarea masei osoase (leaga fierul liber din lichidul sinovial al articulatiilor), activeaza formarea si diferentierea osteoblastelor care construiesc tesutul osos

reducerea stresului oxidativ

modularea sistemul imunitar

refacerea organismului in stari de convalescenta si efort fizic intens: ajuta la refacerea tesuturilor datorita continutului crescut in aminoacizii arginina, glicina, prolina, leucina, valina

reducerea manifestarilor in reactii alergice digestive: reduce permeabilitatea mucoasei digestive

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun